FertilityCare

FertilityCare

 

Centar za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska je udruga stručnjaka, korisnika i simpatizera FertilityCare™ sustava. Udruga također ima svoje podupiruće članstvo (tzv.prijatelji) i počasno članstvo. Registrirana je 2008. godine, te je članica FertilityCarecentara Europe (FCCE – FertilityCare Centres of Europe) koji je dio Međunarodnog udruženja FertilityCare Centara (FertilityCare Centres International).

Osnovna djelatnost Centra je edukacija žena, odnosno parova o plodnosti i ginekološkom zdravlju na temelju FertilityCare sustava (engl. Creighton Model FertilityCare™ System). Nadalje, Centar se bavi promicanjem FertilityCare™ sustava (FCS) i na njemu baziranog NaPro liječenja (engl. NaProTechnolgy® – Natural Procreative Technology). Cilj Centra je njihova integracija u hrvatski zdravstveni sustav i učiniti ih dostupnim svakom zainteresiranom pojedincu ili paru. Više o ciljevima Centra možete pročitati i na straniciPodržite nas. Uvid u aktivnosti udruge možete vidjeti na stranicama Projekti i Novosti.

Ako se želite upoznati s podupirućim članstvom udruge, odnosno postati naš član – prijatelj, više o tome možete pročitati na stranici Podržite nas.

Više o FertilityCare možete naći na http://www.fertilitycare.hr/.