BOŽIĆ, 25. prosinca 2021.

Od srca zahvaljujemo svima koji ste radosno sudjelovali na misama zornicama tijekom došašća, osobito želimo zahvaliti ministrantima Marku, Anti, Mateju, Luki, Roku i Marku  koji su dolazili svako jutro te našim pjevačima koji su sa sestrom svako jutro pjevali.

Hvala i svima su na bilo koji način pomogli da nam crkva za ove dane bude ovako lijepo uređena. Hvala sestri Lucijani i njezinim suradnicama, mladima: Pauli, Ivi, Luciji, Ivanu, Nikolini i Pavelu, majstorima Bruni, Mladenu i Dominiku. Hvala Tomislavu i Mateju koji su nastavili djelo svojega oca i očistili naš veliki križ te Ani i Damiru koji su sve ostalo očistili i uredili, hvala svima!

Pozivamo vas da u ove Božićne dane više vremena provedete u obiteljskom zajedništvu, u molitvi i pjesmi, a dobro je ovih dana češće doći u crkvu na euharistiju. Kako biste mogli i u slobodno vrijeme navratiti u crkvu pokloniti se i pomoliti pred jaslicama, sjeverni ulaz crkve će danas i sutra biti otvoren tijekom cijeloga dana.

Pri izlazu iz crkve možete uzeti Božićnu poruku našega nadbiskupa. Preporučamo da ju pozorno pročitate i uzmete k srcu.

I sutra, kao će svete mise biti 8, 9, 10, 11:30, te 18:30, pa vas molimo da se podjednako rasporedite i poštujete sve mjere sprječavanja širenja zaraze.

U ime sve naše braće i sestara od srca čestitamo Božić i za vas molimo obilje Božjeg blagoslova.