9. srpnja 2023.

XIV. NEDJELJA KROZ GODINU

bl. Marija Propetog Isusa Petković

Tijekom idućeg tjedna slavimo:

10. Ponedjeljak: sv. Veronika Giuliani, klarisa kapucinka

11. Utorak: sv. Benedikt, monah

12. Srijeda: sv. Ivan Jones i sv. Ivan Wall, franjevci mučenici

13. Četvrtak: Majka Božja Bistrička

14. Petak: sv. Franjo Solano, franjevac

15. Subota: sv. Bonaventura, franjevac, biskup, crkveni naučitelj

16. Nedjelja: XV. KROZ GODINU – BDM od gore Karmela

* Druga je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti prepoučamo potrebe našeg župnog Caritasa, svoj prilog možete staviti u označenu škrabicu kod izlaza iz crkve. Od srca hvala!

* Kako smo najavili, tijekom srpnja i kolovoza, župni ured ureduje ponedjeljkom nakon večernje mise do 19:30, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 17 do 18 te subotom od 9 do 11 sati.

*Od srca zahvaljujemo za svu pomoć koju uvijek pružate nama i našoj braći, kako za naše odgojne ustanove, tako i za naše u potresu stradale crkve i samostane te za obnovu našeg stepeništa. Preporučamo se i dalje vašoj dobroti i ljubavi.

*Prošli tjedan na Kapitulskom kongresu naše provincije, naši su poglavari donijeli odluke o premještajima i novim službama naše braće. Iz našeg samostana odlazi fra Marijan Ligenza mladomisnik u Vukovar i fra Robert Perišić, dosadašnji župnik i gvardijan u Varaždin. Također, u naš samostan i župu dolazi fra Marino Kuzminski kao novi župnik i gvardijan, te fra Mislav Lukačević kao novi župni vikar. Našu braću preporučamo u vaše molitve. Promjene će se izvršiti sredinom kolovoza.

* Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve vjerskog tiska, knjige i nabožne predmete, osobito preporučamo novi Glas Koncila.