7. siječnja 2024.

Krštenje Gospodinovo

Tijekom idućeg tjedna slavimo:

08. Ponedjeljak: sv. Severin

09. Utorak: sv. Julijan i Bazilisa

10. Srijeda: sv. Agaton

11. Četvrtak: sv. Teodozije

12. Petak: sv. Bernard iz Corleonea

13. Subota: sv. Hilarije biskup i crkveni naučitelj

14. Nedjelja: Druga nedjelja kroz godinu

* Prva je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše odgojne ustanove, svoj prilog možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve. Hvala od srca!

* Zahvaljujemo vam na lijepom prijemu prilikom blagoslova obitelji. Bilo je lijepo susresti vas u vašim domovima, razmijeniti nekoliko riječi i zajedno se pomoliti. Jednako je tako bilo lijepo i na zajedničkom blagoslovu ovdje u crkvi. Hvala na svim vašim darovima. Ostajemo u molitvi za vas i vaše, da blagoslov koji ste primili ostane na vama. Ukoliko još netko želi naknadno primiti blagoslov možete se prijaviti na našoj web stranici ili osobno u župnom uredu.

* U ponedjeljak u 17:55 u holu naše crkve bit pobožnost svetoj Mariji blagoslovljenoj, kod koje molimo za sve one koji žele imati djecu, a to iz nekog razloga ne mogu postići.

* Današnjom nedjeljom završava božićno vrijeme, ali vas pozivamo da svejedno češće i tijekom tjedna dođete u crkvu pošto do 2. veljače postoji mogućnost u franjevačkim crkvama moliti kod jaslica potpuni oprost od vremenitih kazni za sebe ili nekog od pokojnika. Uvjeti za dobivanje oprosta su – biti na svetoj misi i pričestiti se, moliti Apostolsko vjerovanje, Oče naš i na nakanu Sv. Oca Pape jednu dodatnu molitvu koju izaberete sami.

Na našem kiosku se možete poslužiti novim brojevima tiska.