6. svibnja 2018.

VI. VAZMENA NEDJELJA
sv. Dominik Savio, salezijanski pitomac

Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:
07. Ponedjeljak: sv. Dujam Solinski, biskup i mučenik
08. Utorak: bl. Ulrika Nisch, redovnica
09. Srijeda: sv. Katarina Bolonjska, klarisa
10. Četvrtak: SPASOVO – UZAŠAŠĆE – Gospa Trsatska, bl. Ivan Merz
11. Petak: bl. Ignacije iz Lakonija, franjevac kapucin
12. Subota: sv. Leopold Mandić, franjevac kapucin
13. Iduća je nedjelja VII. VAZMENA – Gospa Fatimska

 Prva je nedjelja u mjesecu, pa u vaše molitve i vašoj dobroti preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove. Svoj prilog možete odložiti u označenu škrabicu kod izlaza iz crkve. Od srca vam hvala!

 Sutra od 18 sati, Molitveni vijenac kraljice obitelji ima svoj susret u dvorani Franjevačkog svjetovnog reda u prizemlju.

 U utorak je blagdan Blažene Djevice Marije posrednice svih milosti, koju u našoj crkvi štujemo kao Mariju blagoslovljenu, ili našu Gospu Trudnicu. Toga ćemo dana svibanjsku pobožnost obaviti u holu pred njezinim likom, gdje ćemo moliti za sve koji žele imati djecu, a ne mogu, kao i za sve mlade bračne parove i naše obitelji. Dođite!

 U četvrtak na Uzašašće Gospodnje mise su po blagdanskom rasporedu u 7 i u 10 sati prije podne, te večernja misa u 18:30.
 Istoga se dana spominjemo Gospe Trsatske, zaštitnice naše Hrvatske franjevačke provincije, pa vam u molitve preporučamo svu našu braću, kao i bl. Ivana Merza, čiji zagovor molimo za naše katoličke mladiće i djevojke, da poput njega istinski žive svoju vjeru.

 Pozivamo vas svakodnevno u 18 sati na Svibanjske pobožnosti. Dođite i ponesite sobom sve svoje molbe i potrebe.

 Molitveni vijenac Kraljice obitelji poziva na zahvalno hodočašće u Mariju Bistricu u subotu 19. svibnja. Više možete vidjeti na oglasnim pločama.

 Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve tiska.