5. travnja 2015.

NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODNJEG – VAZAM
– Sv. Vinko Ferrerski, dominikanac –

Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:
06. Ponedjeljak: VAZMENI PONEDJELJAK – sv. Celestin I., papa
07. Utorak: sv. Ivan Krstitelj de la Salle, utemeljitelj Reda školske braće
08. Srijeda: sv. Dionizije Korintski, biskup
09. Četvrtak: sv. Marija Kleofina, svjedokinja Isusove smrti i uskrsnuća
10. Petak: sv. Mihael de Sanctis, redovnik
11. Subota: sv. Stanislav, biskup i mučenik
12. Iduća je nedjelja II USKRSNA – BIJELA NEDJELJA – sv. Julije I., papa

Sutra na Vazmeni ponedjeljak svete su mise po nedjeljnom rasporedu u 8, 9, 10, 11:30 i 18:30 sati.

U iduću se nedjelju u 19 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održava Uskrs fest. Ulaznice možete nabaviti na našem kiosku u prizemlju.

Pozivamo vas da se uključite na sudjelovanje na 2. Nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji, koji će se održati 19. travnja na Trsatu. Ubilježiti se možete također na našem kiosku u prizemlju.

Zahvaljujemo svima vama koji ste svojim darom doprinijeli da naša crkva ovih svetih dana bude lijepo urešena i na izvanjski način pokaže svečano ozračje naših srdaca. Osobita hvala svima koji su žrtvovali svoje vrijeme i trud: časnim sestrama koje su crkvu okitile i uredile, Bruni, Dominiku, Nedjeljku, Veljku , Juri i Karlu koji su uređivali Božji grob, ministrantima i čitačima, apostolima, milostinjarima, pjevačima,: Župnom zboru, Zboru mladih, Dječjem zboru, kao i zborovima koji pjevaju na večernjoj misi, njihovim voditeljima, sviračima koji su skladnim pjevanjem zahtjevnih skladbi doprinijeli svečanosti liturgije ovih dana, dr. Biserki Baćani koja je vodila i pripremala naše katekumene, hvala svima vama koji ste molitvom i pjesmom ispunjali našu crkvu i sudjelovali u svetim obredima.

SRETAN VAM I BLAGOSLOVLJEN USKRS!