5. srpnja 2015.

XIV. NEDJELJA KROZ GODINU
Sv. Ćiril i Metod – slavenski apostoli

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
06. Ponedjeljak: sv. Marija Goretti, djevica i mučenica
07. Utorak: sv. Vilibald, biskup, hodočasnik
08. Srijeda: sv. Akvila i Priscila, supružnici
09. Četvrtak: bl. Marija od Propetog Isusa Petković, redovnica
10. Petak: sv. Veronika Giuliani, klarisa, kapucinka
11. Subota: sv. Benedikt – zaštitnik Europe
12. Nedjelja: XV. KROZ GODINU – sv. Ivan Jones i Ivan Wall, franjevci, mučenici

Danas je prva nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše odgojne ustanove. Svoj prilog možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve, na čemu od srca zahvaljujemo.

Kako smo najavili, tijekom srpnja i kolovoza, župni ured ureduje ponedjeljkom nakon večernje mise do 19:30, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 17 do 18 te subotom od 9 do 11 sati.

Vrijeme je odlaska na godišnje odmore, podsjećamo vas da i u mjestima vašeg odmora možete pohoditi nedjeljnu svetu misu. Želimo vam ugodan odmor. Iako su dani više ili manje topli, valja nam misliti na to da se za dolazak u crkvu trebamo prikladno odjenuti.

Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve vjerskog tiska, knjige i nabožne predmete. Preporučamo najnoviji Glas Koncila, koji između ostalog donosi:Izvještaj sa svečane mise za Domovinu, članke o djelovanju pape Franje, razgovor s književnicom Ivanom Šojat, ispovijest narkomana, povijesne stranice, stranice za mlade, fotografije ovogodišnjih mladomisnika i još puno vrijednih tekstova.