31. siječnja 2021.

IV. KROZ GODINU
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
01. Ponedjeljak: sv. Veridijana de Castelfiorentino, franj. trećoredica, rekluza
02. Utorak: PRIKAZANJE GOSPODINOVO – SVIJEĆNICA
03. Srijeda: sv. Blaž, biskup i mučenik
04. Četvrtak: sv. Josip Leoneški, franjevac kapucin
05. Petak: sv. Agata, djevica i mučenica
06. Subota: sv. Petar Krstitelj, Pavao Miki i drugovi japanski mučenici
07. Nedjelja: V. KROZ GODINU – sv. Koleta, klarisa
* U utorak na Prikazanje Gospodinovo ili Svijećnicu, svete mise će biti u 7, 10, 17:30 i 18:30 sati. Blagoslov svijeća će biti uz sve sve svete mise.
* Istoga dana je i Dan posvećenog života, pa vam u molitve preporučamo nova redovnička zvanja, kao i vjernost Bogu svih redovnika i redovnica.
* U srijedu se spominjemo svetoga Blaža, biskupa i mučenika. Prema običaju Crkve, toga se dana blagoslivljaju grla, što ćemo i mi učiniti uz jutarnju i večernju svetu misu. Prije večernje mise od 17:55 bit će pobožnost svetom Josipu.
* U četvrtak od 17:45 je redovito euharistijsko klanjanje.
* Petak je prvi u mjesecu, prilika za svetu ispovijed bit će od 17:30. Euharistijsko klanjanje i posveta Presvetom Srcu Isusovu bit će od 17:45.
* I subota je prva u mjesecu, pa ćemo od 17:55 zajedno moliti krunicu i litanije, te posvetnu molitvu Bezgrješnom Srcu Marijinu.
* Dodatni datum za one koji žele naknadno primiti blagoslov obitelji bit
će u subotu 6. veljače od 10 do 12 i od 17 do 19 sati, pa se možete prijaviti na kiosku ili u župnom uredu, mailom ili telefonom.
* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa, duhovne knjige i nabožne predmete. Osobito preporučamo novi Glas Koncila i svijeće koje ćemo blagosloviti na Svijećnicu.