30. travnja 2017.

III. VAZMENA NEDJELJA
sv. Pijo V., papa
 
Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:
01. Ponedjeljak: sv. Josip Radnik
02. Utorak: sv. Atanazije, biskup i crkveni naučitelj
03. Srijeda: sv. Filip i Jakov, apostoli
04. Četvrtak: sv. Florijan, vojnik i mučenik; bl. Julijan iz Bala u Istri, franjevac
05. Petak: sv. Gothard, redovnik, biskup
06. Subota: sv. Dominik Savio, salezijanski pitomac
07. Iduća je nedjelja IV. VAZMENA, sv. Dujam Solinski, biskup i mučenik
 
 Utorkom u 19:30, u dvorani Franjevačke mladeži održava se Biblijski susret. Pozivamo novokrštenike, i sve koji žele u svjetlu Božje riječi promišljati svoj život.
 
Sutra u 18 sati započinjemo Svibanjske pobožnosti, pa vas pozivamo na zajedništvo u molitvi. Bilo bi lijepo da i u našoj župi obnovimo radosno i raspjevano slavljenje ovih pobožnosti i da zaista s povjerenjem u ove dane dolazimo k Mariji. Dođite i sve svoje ponesite sa sobom sve svoje molbe i potrebe.
U četvrtak u 19:30 u župnoj će dvorani biti susret roditelja ovogodišnjih prvopričesnika. Molimo sve roditelje da se odazovu.
 
 U iduću je Nedjelju Dobrog Pastira DAN DUHOVNIH ZVANJA, pa ćemo toga dana moliti da Bog i iz naše župe pozove nove mladiće i djevojke u službu svoje crkve. Za ovaj ćemo se dan pripraviti u četvrtak u nakon večernje svete mise na klanjanju i katehezi o duhovnim zvanjima.
 
 Istoga dana, u nedjelju će se održati Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u katedralu. Od 17:45 bit će prilika za svetu ispovijed, a nakon toga, u 19 sati, slijedi sv. misa, koju će u predvoditi naš nadbiskup kardinal Josip Bozanić. Pozivamo sve mlade da se uključe u ovaj vrijedni susret.
 
 Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve tiska.