29. travnja 2018.

V. VAZMENA NEDJELJA
sv. Katarina Sijenska, dominikanka
Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:
30. Ponedjeljak: sv. Pio V., papa
01. Utorak: sv. Josip Radnik
02. Srijeda: sv. Atanazije, biskup i crkveni naučitelj
03. Četvrtak: sv. Filip i Jakov, apostoli
04. Petak: sv. Florijan, vojnik i mučenik, bl. Julijan iz Bala, franjevac
05. Subota: Gothard, redovnik, biskup
06. Iduća je nedjelja VI. VAZMENA – sv. Dominik Savio, salezijanski pitomac

 U utorak u 18 sati molitvom krunice i pjevanjem litanija započinjemo Svibanjske pobožnosti, pa vas pozivamo na zajedništvo u molitvi. Bilo bi lijepo da i u našoj župi obnovimo radosno i raspjevano slavljenje ovih pobožnosti i da zaista s povjerenjem u ove dane dolazimo k Mariji. Dođite i sve svoje ponesite sa sobom sve svoje molbe i potrebe.

 U četvrtak u 19:30 u Župnoj će se dvorani održati sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika. Molimo sve roditelje da se odazovu.

 Ovaj je petak prvi u mjesecu. Umjesto euharistijskog klanjanja imat ćemo svibanjsku pobožnost, a na koncu mise izmolit ćemo posvetu Presvetom Srcu Isusovu.
 Jednako tako u subotu, nakon svibanjske pobožnosti, izmolit ćemo posvetu Bezgrješnom Srcu Marijinu.

 Čestitamo danas našim krizmanicima i veselimo se s njima radi punine dara Duha Svetoga kojega su danas primili. Molimo za njih da uvijek budu i ostanu pravi Kristovi svjedoci.

 Zamoljeni smo obavijestiti da će u subotu 19. svibnja s početkom u 10 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana krenuti ovogodišnji HOD ZA ŽIVOT. Svima je poznato što ova inicijativa znači i želi postići, pa vam od srca preporučamo volontere koji ispred crkve dijele prigodne majice očekujući vaš novčani prilog kako bi se mogli pokriti troškovi Hoda.

 Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve tiska i ostalo ponuđeno.