29. kolovoza 2021.

XXII. NEDJELJA KROZ GODINU
Mučeništvo sv. Ivana Krstitelja

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
30. Ponedjeljak: sv. Amadej, biskup
31. Utorak: sv. Rajmund Nonat, redovnik, kardinal
01. Srijeda: sv. Egidije, monah
02. Četvrtak: sv. Kalista, Evodije i Hermogen, mučenici
03. Petak: sv. Grgur Veliki, papa
04. Subota: sv. Ruža Viterbska, franjevačka trećoredica
05. Nedjelja: XXIII. KROZ GODINU – sv. Majka Terezija iz Kalkute, redovnica

* Idući je petak prvi u mjesecu, pa će od 17:45 biti euharistijsko klanjanje uz posvetnu molitvu Presvetom Srcu Isusovu.

* Jednako je tako i subota prva u mjesecu, pa će od 17:55 biti pobožnost Prečistom Srcu Marijinu, uz Posvetnu molitvu Bezgrješnom Srcu Marijinu.

* Istoga dana, u subotu u 10 sati, naš brat: fra JURAJ GELEMANOVIĆ iz Zagreba, položit će u našoj crkvi svoje svečane redovničke zavjete. Preporučamo našeg brata u molitve i pozivamo vas na ovo naše franjevačko slavlje.

* Ovogodišnje zavjetno hodočašće grada Zagreba u Mariju Bistricu održat će se, u subotu i nedjelju 18. i 19. rujna. U nedjelju 19. je Križni put u 9, a sveta Misa u 11 sati. Prema preporukama, neće biti organiziranog prijevoza autobusima, nego se hodočasnici pozivaju da se upute osobnim vozilima ili pješice.

* Od ovoga tjedna Župni ured će uredovati po redovitom radnom vremenu, koje možete vidjeti na oglasnim pločama, kao i na našim mrežnim stranicama. Ponedjeljkom od 19 do 20, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 16 do 18, te subotom od 9 do 11 sati.

Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve vjerskog tiska od kojega osobito preporučamo novi Glas Koncila, knjige i nabožne predmete.