26. studenoga 2017.

ISUS KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA
sv. Leonardo Portomauricijski, franjevac
 
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
27. Ponedjeljak: sv. Franjo Antun Fasani, franjevac
28. Utorak: sv. Jakov Markijski, franjevac
29. Srijeda: Svi sveti franjevačkih redova
30. Četvrtak: sv. Andrija Apostol
01. Petak: sv. Eligije, biskup, sv. Natalija Nikomedijska
02. Subota: sv. Blanka kraljica, majka sv. Ljudevita
03. Nedjelja: I. NEDJELJA DOŠAŠĆA – Franjo Ksaverski, isusovac, misionar
 
 Čestitamo danas našim sestrama franjevkama Krista Kralja dan njihove Družbe i preporučamo sestre u molitve za dobro zdravlje i redovnički duh te nova i oduševljenja zvanja.
 
 U holu naše crkve možete kupiti kolače obitelji koje su pripravili članovi Franjevačke mladeži. Prihod od prodaje namijenjen je dijelom za potrebite, a dijelom za potrebe njihovog djelovanja. Od srca vam ih preporučamo!
 
 Srijeda je zadnja u mjesecu. Toga dana Pokret krunice od 18 sati ima svoj mjesečni susret. Redovita misa je toga dana ujutro u 7 sati, a župni ured neće uredovati.
 
 Ovaj je petak prvi u mjesecu, pa će od 18 sati biti euharistijsko klanjanje uz pobožnost i posvetu Presvetom Srcu Isusovu. Prilika za ispovijed će biti od 17:30.
 
 Jednako je i subota prva u mjesecu, pa će od 18 sati biti pobožnost i posveta Prečistom Srcu Marijinu. U oba vas dana pozivamo vas na sudjelovanje.
 
 Najavljujemo da su naša franjevačka braća iz Pazina objavila poziv na adventske e-duhovne vježbe. Prijaviti se možete preko njihove mrežne stranice. Od srca vam preporučamo sudjelovanje kako biste se na taj način što bolje pripravili za Božić.
 
 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa, kalendare te božićne čestitke, nabožne predmete i adventske svijeće i drugo.