22. studenoga 2015

ISUS KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA
Sv. Cecilija, djevica i mučenica
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
24. Ponedjeljak: sv. Klement Rimski, papa
25. Utorak: sv. Andrija Dung-Lac i drugovi vijetnamski mučenici
26. Srijeda: sv. Katarina Aleksandrijska, djevica i mučenica
27. Četvrtak: sv. Leonardo Portomauricijski, franjevac
28. Petak: sv. Franjo Antun Fasani, franjevac
29. Subota: sv. Jakov Markijski, franjevac
30. Nedjelja: I. NEDJELJA DOŠAŠĆA – Svi Sveti franjevačkih redova
Danas je blagdan svete Cecilije, pa svim pjevačima, orguljašima i ostalim glazbenicima naše crkve od srca čestitamo blagdan njihove zaštitnice.
Ova je srijeda zadnja u mjesecu studenom, pa će Pokret krunice za obraćenje i mir u 18 sati imati svoj susret. Toga dana ne će biti redovite večernje mise, niti će uredovati župni ured.
U holu naše crkve možete nabaviti lijepe adventske vjenčiće za vaše obitelji. Dio utrška namijenjen ja za našu crkvu, a upotrijebit ćemo ga za grijanje tijekom zimskih mjeseci.
Najavljujemo da će se u iduću nedjelju našoj zajednici predstaviti zajednica Cenakolo, koja pomaže ovisnicima i njihovim obiteljima. Poznato je da danas droga i alkoholizam više nisu jedini i najteži oblici ovisnosti, danas je tu na prvom mjestu kockanje, pornografija itd. Predstavljanje će biti nakon svake mise u kapelici u prizemlju. Preporučamo svima da se nakratko zaustave i poslušaju. Možda je to prilika da se pomogne nekoj od vama bliskih osoba.
Jednako tako u iduću će nedjelju naši Framaši prodavati svoje rukotvorine. Prihod od prodaje namijenjen je za potrebe njihovog djelovanja. Od srca vam ih preporučamo!
Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa, kalendare te božićne čestitke, nabožne predmete i adventske svijeće i drugo.