19. studenoga 2017.

XXXIII. NEDJELJA KROZ GODINU
sv. Janja Asiška, klarisa
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
20. Ponedjeljak: sv. Edmund, kralj
21. Utorak: Prikazanje BDM
22. Srijeda: sv. Cecilija, djevica i mučenica
23. Četvrtak: sv. Klement Rimski, papa
24. Petak: sv. Andrija Dung Lac i drugovi, vijetnamski mučenici
25. Subota: sv. Katarina, djevica i mučenica
26. Nedjelja: KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA – sv. Leonard Portomauricijski
 
 Sutra u 20:00 sati u Župnoj dvorani započinje Zaručnički tečaj, kojega su dužni pohađati svi zaručnici koji u skoro vrijeme kane sklopiti ženidbu.
 
 U srijedu je blagdan svete Cecilije, pa svim pjevačima, orguljašima i ostalim glazbenicima naše crkve od srca čestitamo blagdan njihove zaštitnice, a sve vas pozivamo na večernju misu koju ćemo toga dana svečanije slaviti.
 
 U subotu u 12 sati u našoj će crkvi imati svetu misu iseljeni stanovnici župe Liskovica u Bosni, nakon svete mise u Župnoj će dvorani biti predstavljena monografija o toj župi, nakon čega će uslijediti druženje i zajedništvo. Pozivamo sve koji su zainteresirani.
 
 U nedjelju će naši Framaši u holu crkve prodavati kolače. Prihod je namijenjen dijelom za potrebite, a dijelom za potrebe njihova djelovanja.
 
 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, kalendare i božićne čestitke, te knjige duhovnog sadržaja i ostale nabožne predmete.
 
 Zahvalimo danas svi zajedno dobrom Bogu za sva dobročinstva koja je našoj župi i široj zajednici koja se u našoj crkvi okuplja udijelio tijekom proteklih pedeset godina. Jednako tako, molimo ga i blagoslov za vrijeme koje je još pred nama, da mu budemo i ostanemo vjerni do konca života, a da i poslije nas bude onih koji će u ovoj crkvi Bogu služiti i okupljati se na slavlje Kristova otajstva.