18. studenoga 2018.

XXXIII. NEDJELJA KROZ GODINU
Bl. Salomeja Krakovska, klarisa

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
19. Ponedjeljak: sv. Janja Asiška, klarisa
20. Utorak: sv. Edmund, kralj
21. Srijeda: Prikazanje BDM
22. Četvrtak: sv. Cecilija, djevica i mučenica
23. Petak: sv. Klement Rimski, papa
24. Subota: sv. Andrija Dung Lac i drugovi, vijetnamski mučenici
25. Nedjelja: KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA – sv. Katarina, djevica i mučenica

* Danas se cijela naša Domovina sjeća žrtve Vukovara i Škabrnje. Molimo danas na osobit način za domovinu i narod. Tim povodom danas će u 18 sati i 11 minuta zazvoniti zvona sa svih naših crkava.

* Sutra u 20:00 sati u Župnoj dvorani započinje Zaručnički tečaj, kojega su dužni pohađati svi zaručnici koji u skoro vrijeme kane sklopiti ženidbu.

* U utorak u 19:30 u prostoriji Franjevačke mladeži održat će se Biblijska tribina na temu “U nadi budite radosni”, voditeljica je dr. Biserka Baćani, a više možete vidjeti na oglasnim pločama. Sve vas pozivamo.

* U četvrtak je blagdan svete Cecilije, pa svim pjevačima, orguljašima i ostalim glazbenicima naše crkve od srca čestitamo blagdan njihove zaštitnice, a sve vas pozivamo na večernju misu koju ćemo toga dana svečanije slaviti.

* U nedjelju će naši Framaši u holu crkve prodavati kolače. Prihod je namijenjen za potrebe njihova djelovanja.

* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, kalendare i božićne čestitke, te knjige duhovnog sadržaja i ostale nabožne predmete. Osobito preporučamo Glas Koncila, koji između ostaloga donosi: Što Vatikan nije objavio o susretu hrvatskih biskupa s papom Franjom; te, Je li dopušten vjernički pokop samoubojica.