18. listopada 2015.

XXIX. NEDJELJA KROZ GODINU
Sv. Luka Evanđelist
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
19. Ponedjeljak: Sv. Petar Alkantarski, franjevac
20. Utorak: sv. Vendelin, pustinjak
21. Srijeda: sv. Uršula, mučenica
22. Četvrtak: sv. Ivan Pavao II., papa
23. Petak: sv. Ivan Kapistranski, franjevac
24. Subota: sv. Antun Marija Claret, utemeljitelj
25. Nedjelja: XXX. KROZ GODINU – sv. Krizant i Darija, supružnici, mučenici

U prigodi današnje misijske nedjelje, skupljamo vaše dragovoljne priloge za život i rad katoličkih misija u Peruu. Svoj dar na kojem od srca zahvaljujemo možete staviti u označenu škrabicu kod izlaza iz crkve.

Sutra u 20 sati započinje Tečaj priprave za brak. Svi zaručnici koji u skoro vrijeme kane sklopiti kršćansku ženidbu dužni su sudjelovati na Tečaju.

Pozivamo sve mlade četvrtkom u 20 sati na euharistijsko klanjanje i prigodnu katehezu. Susret se održava u kapelici u prizemlju, voditelj je fra Mate, a svi su dobro došli.

Ured za pastoral mladih poziva sve studente na Zaziv Duha Svetoga o početku nove akademske godine, koji će u katedrali u četvrtak 22. listopada predvoditi uzoriti kardinal Josip Bozanić.

Katekumeni, prvopričesnici i krizmanici nastavljaju svoje susrete prema rasporedu kojega su dobili od svojih vjeroučitelja.

Ukoliko ima još odraslih koji bi se htjeli pridružiti zajednici Katoličke Crkve primajući krštenje i ostale sakramente kršćanske inicijacije, mogu se još u utorak u 19.30 priključiti zajednici katekumena, a tijekom tjedna neka se dođu u Župni ured upisati.

I dalje pozivamo one koji se žele pridružiti našim zborovima da se nakon svete mise jave voditeljima. Hvala na vašem odzivu!

Pozivamo sve mlade koji se žele pridružiti Franjevačkoj mladeži, na susrete ponedjeljkom i petkom u 20 sati.

Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve katoličkog tiska, kalendare za iduću godinu, nabožne predmete i knjige duhovnog sadržaja.