17. travnja 2016.

IV. VAZMENA NEDJELJA
Sv. Anicet, papa
Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:
18. Ponedjeljak: sv. Apolonije, rimski senator, mučenik
19. Utorak: sv. Leon IX., papa
20. Srijeda: sv. Teotim, biskup
21. Četvrtak: sv. Konrad Parzhamski, franjevac kapucin,
sv. Anzelmo Kenterberijski, redovnik, biskup
22. Petak: sv. Leonida, laik, otac teologa Origena
23. Subota: sv. Juraj, časnik, mučenik
24. Iduća je nedjelja V. VAZMENA – sv. Fidel Sigmaringenski, franjevac kapucin, mučenik
 Danas je DAN DUHOVNIH ZVANJA, pa u vaše molitve preporučamo veliku potrebu Crkve za svećeničkim i redovničkim zvanjima. Zahvaljujemo na svemu što svaki mjesec činite za naš franjevački podmladak, kako na materijalnom, tako još više na duhovnom planu.
 Danas je i Hodočašće mladih naše nadbiskupije i susret s nadbiskupom u katedrali. Od 16:30 je program u Bogoslovskom sjemeništu, a u 19 sati je sveta misa u katedrali. Pozivamo sve mlade da se priključe.
 Čestitamo danas našem dječjem zboru “Križići” na izvrsnom nastupu na ovogodišnjoj Zlatnoj harfi održanoj jučer na Jordanovcu
 Sutra u 20 sati u Župnoj dvorani započinje Zaručnički tečaj na kojemu su dužni sudjelovati svi koji u skoro vrijeme kane sklopiti ženidbu.
 Po odredbi našeg pape Franje, u iduću ćemo nedjelju skupljati priloge za crkvu u Ukrajini. Pomozimo našoj braći i sestrama u teškoćama. Unaprijed i od srca zahvaljujemo.
 U iduću ćemo nedjelju obaviti i drugi krug izbora za članove Župnog Patoralnog vijeća. Posavjetovavši se s crkvenim vlastima odlučili smo kao kandidate ipak staviti one koji su u prvom krugu predloženi, a k njima dodajemo i one koje smatramo prikladnima i potrebnima za ovu službu. Molimo vas da se odazovete našem pozivu. Izborne listiće ćete moći uzeti u nedjelju uz svete mise na našem kiosku.
 Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve tiska. Osobito preporučamo najnoviji broj Glasa Koncila