17. studenoga 2019.

XXXIII. NEDJELJA KROZ GODINU
sv. Elizabeta Ugarska, franjevačka trećoredica

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
18. Ponedjeljak: bl. Salomeja Krakovska, klarisa
19. Utorak: sv. Janja Asiška, klarisa
20. Srijeda: sv. Edmund, kralj
21. Četvrtak: Prikazanje BDM
22. Petak: sv. Cecilija, djevica i mučenica
23. Subota: sv. Klement Rimski, papa
24. Nedjelja: KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA – sv. Andrija Dung Lac i dr. mč.

* Sutra se cijela naša Domovina sjeća žrtve Vukovara i Škabrnje. Molimo na osobit način za domovinu i narod. Tim povodom sutra će u 18 sati i 11 minuta zazvoniti zvona sa svih naših crkava.

* Sutra u 20:00 sati u Župnoj dvorani započinje Zaručnički tečaj, kojega su dužni pohađati svi zaručnici koji u skoro vrijeme kane sklopiti ženidbu.

* U srijedu u 19:30 održat će se Biblijska tribina na temu “Matejevo evanđelje”. Svi ste pozvani, a više možete vidjeti na oglasnim pločama.

* U petak je blagdan svete Cecilije, pa svim pjevačima, orguljašima i ostalim glazbenicima naše crkve od srca čestitamo blagdan njihove zaštitnice, a sve vas pozivamo na večernju misu koju ćemo toga dana svečanije slaviti.

* Molitveni vijenac Kraljice obitelj organizira 30. studenog od 10:30 duhovnu obnovu u crkvi sv. Luke u Travnom. Voditelj je dr. Tonči Matulić. Više možete vidjeti na oglasnim pločama.

* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, kalendare i božićne čestitke, te knjige duhovnog sadržaja i ostale nabožne predmete. Osobito preporučamo Glas Koncila.