16. studenoga 2014.

XXXIII. NEDJELJA KROZ GODINU
Sv. Ivan Trogirski, biskup

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
17. Ponedjeljak: Sv. Elizabeta Ugarska, franjevačka trećoredica
18. Utorak: bl. Salomeja Krakovska, klarisa
19. Srijeda: sv. Janja Asiška, klarica
20. Četvrtak: sv. Edmund, kralj
21. Petak: Prikazanje BDM
22. Subota: sv. Cecilija, djevica i mučenica
23. Nedjelja: KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA – sv. Klement Rimski, papa

Još danas i sutra traje akcija Franjevačkog svjetovnog reda i Frame “Kruh svete Elizabete”, pa svoj prilog u hrani, higijenskim potrepštinama ili novcu za potrebe naše braće i sestara u Kninu možete predati na izlazu iz crkve. Od srca hvala. Braći i sestrama Franjevačkog svjetovnog reda i Franjevačke mladeži čestitamo sutrašnji blagdan njihove zaštitnice sv. Elizabete.

Večeras će nakon večernje mise u Župnoj dvorani biti Koncert duhovnih pjesama i arija kojega su za nas priredili solisti i članovi zbora “Voce Libera”. Dobro došli!

Sutra u 20:00 sati u Župnoj dvorani započinje Tečaj priprave za brak. Tečaj su dužni pohađati svi zaručnici koji u skoro vrijeme kane sklopiti ženidbu.

U četvrtak nakon večernje mise će biti klanjanje na nakanu pokretanja Socijalne samoposluge u našem gradu. Kako se ovaj vikend održava akcija prikupljanja namirnica za Knin, nije ih potrebno donositi na klanjanje. Hvala na sudjelovanju!

Kako smo već najavili, u sklopu projekta „Senzibiliziranje vjerskih zajednica za problematiku trgovine ljudima (poglavito ženama)“, u našoj će se župi u subotu od 16 do 19 sati održati  edukativni susret na tu temu. Kako je broj sudionika ograničen, potrebno je prijaviti se do 19. 11. 2014. Više informacija možete vidjeti na oglasnim pločama, kao i na našim mrežnim stranicama te Facebooku.

U subotu je blagdan svete Cecilije, pa svim pjevačima, orguljašima i ostalim glazbenicima naše crkve od srca čestitamo blagdan njihove zaštitnice.

Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, kalendare i božićne čestitke, te knjige duhovnog sadržaja i ostale nabožne predmete. Iduće ćete nedjelje moći nabaviti i adventske vijence za svoje domove.