14. lipnja 2015.

XI. NEDJELJA KROZ GODINU
Sv. Elizej, prorok
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
15. Ponedjeljak: sv. Vid, laik, mučenik
16. Utorak: sv. Aurelijan, biskup
17. Srijeda: sv. Albert Chmielowski, franjevački trećoredac
18. Četvrtak: sv. Gervazije i Protazije, mučenici
19. Petak: sv. Romuald, redovnik
20. Subota: sv. Silverije, papa
21. Nedjelja: XI. KROZ GODINU – sv. Alojzije Gonzaga

Dok zahvaljujemo dobrom Bogu za sva dobročinstva primljena tijekom protekle školske godine, zahvaljujemo i svim učenicima, roditeljima, nastavnicima, profesorima i vjeroučiteljima na suradnji i povjerenju koje iskazujete nama, vašim svećenicima. Podsjećamo djecu da su i tijekom ljetnih mjeseci redovite svete mise na kojima treba nedjeljom i blagdanom sudjelovati.

Sutra u 20 sati u župnoj dvorani započinje Zaručnički tečaj pozivamo na sudjelovanje sve zaručnike koji u skoro vrijeme kane sklopiti kršćansku ženidbu.

Uskoro dolazi vrijeme upisa u srednje škole. Ne zaboravimo da je vjeronauk predmet kojega svaki katolik, po savjesti treba upisati. Jednako tako, podsjećamo vas da su djeca koja žele pristupiti prvoj svetoj pričesti i krizmi obvezna pohađati osnovnoškolski vjeronauk tijekom svih osam godina školovanja.

Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve katoličkih časopisa. Preporučamo novi broj Glasa koncila u kojem možete pronaći: Papa nema dvojbe o Stepinčevoj kanonizaciji, sve o posjetu pape Franje Sarajevu, primjer laika kako pomažu u svojim sredinama, te mnoštvo sadržaja za duhovnu izgradnju.

Ispred crkve možete nabaviti knjižicu pjesma DOMOVINSKI RAT, autora Ivice Jurjevića, pjesnika i hrvatskog branitelja.