13. rujna 2015.

XXIV. NEDJELJA KROZ GODINU
Sv. Ivan Zlatousti, biskup i crkveni naučitelj

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
14. Ponedjeljak: Uzvišenje Svetoga Križa
15. Utorak: BDM Žalosna
16. Srijeda: sv. Kornelije, papa i sv. Ciprijan, mučenici
17. Četvrtak: Rane sv. našeg oca Franje
18. Petak: sv. Josip Kupertinski, franjevac konventualac
19. Subota: sv. Januarije, biskup i mučenik
20. Nedjelja: XXV. KROZ GODINU, sv. Andrija Kim, i drugovi korejski muč.

Danas je druga nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i ljubavi preporučamo sve korisnike našeg Župnog Karitasa. Svoj prilog možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve. Od srca hvala!

Večeras nakon večernje mise, u Župnoj će dvorani biti predstavljanje knjige “Iz riznice života”, posvećene pedesetgodišnjem svećeničkom djelovanju fra Emanuela Hoška.

Kako smo prošle nedjelje najavili, sutra slavimo Uzvišenje Sv. Križa, blagdan naše župe, crkve i samostana. Sve svete mise su u crkvi i to u 7,  10, te 18:30 sati. Kod večernje mise propovijedat će naš zlatomisnik fra Emanuel Hoško, nekadašnji sigetski župnik.

U četvrtak na blagdan Rana sv. našeg oca Franje svečanije ćemo slaviti večernju svetu misu, pa pozivamo sve vas, a osobito članove FSR-a i Frame da nam se pridružite.

U nedjelju u 9 sati slavit ćemo svetu Misu zaziva Duha svetoga za početak nove školske i vjeronaučne godine. Pozivamo sve učenike, nastavnike i profesore da nam se pridruže.

Svima vam od srca čestitamo blagdan Uzvišenja Svetoga Križa. Neka nam ovaj dan bude osobiti poticaj za izgradnju vjerničkog zajedništva naše župe i šire vjerničke zajednice koja se u našoj crkvi okuplja.

Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska.