11. siječnja 2015

11. siječnja 2014.
KRŠTENJE GOSPODINOVO
Sv. Teodozije, pustinjak

 • Tijekom idućeg tjedna slavimo:
  12. Ponedjeljak: Sv. Ernest, mučenik
  13. Utorak: sv. Hilarije, biskup i crkveni naučitelj
  14. Srijeda: sv. Feliks iz Nole, mučenik
  15. Četvrtak: sv. Pavao Pustinjak, monah
  16. Petak: sv. Berard i drugovi franjevački prvomučenici
  17. Subota: sv. Antun Pustinjak, monah
  18. Nedjelja: II. KROZ GODINU sv. Liberata i Faustina, pustinjakinje
 • Današnjim danom završava božićno vrijeme. Zahvaljujemo vam na lijepom prijemu prilikom blagoslova obitelji. Bilo je lijepo susresti vas u vašim domovima, razmijeniti nekoliko riječi i zajedno se pomoliti. Jednako je tako bilo lijepo i na zajedničkom blagoslovu ovdje u crkvi. Hvala na svim vašim darovima koji će biti upotrijebljeni za pokrivanje naših godišnjih zaduženja prema biskupiji i provinciji. Ostajemo u molitvi za vas i vaše, da blagoslov koji ste primili ostane na vama.
 • Danas je druga nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti preporučamo potrebe našeg Karitasa. Svoj prilog možete predati prilikom izlaza iz crkve, gdje vas čekaju karitasovi volonteri. U ime potrebnih, od srca hvala!
 • U utorak u 19:30 u prostoriji Franjevačke mladeži održat će se Biblijska tribina na temu “KRŠTENJE – SAKRAMENT PREPOROĐENJA”. Voditeljica je dr. Biserka Baćani i svi dobro došli!
 • Danas uz svete mise u 10, 11:30 te 18:30 u kapelici u prizemlju biti predstavljanje katoličkog internetskog portala “Bitno net”, pa koji želite, možete se ondje još kratko zadržati.
 • Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska.