11- listopada 2020.

XXVIII. NEDJELJA KROZ GODINU
sv. Ivan XXIII., papa
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
12. Ponedjeljak: sv. Serafin, franjevac kapucin
13. Utorak: sv. Eduard, kralj
14. Srijeda: sv. Kalist I., papa
15. Četvrtak: sv. Terezija Avilska, redovnica, crkvena naučiteljica
16. Petak: sv. Margareta Marija Alacoque, redovnica
17. Subota: sv. Ignacije Antiohijski, biskup i mučenik
18. Nedjelja: XXIX. KROZ GODINU – sv. Luka Evanđelist
* Druga je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti preporučamo potrebe našeg župnog Caritasa. Svoj prilog možete predati volonterima koji vas čekaju pri izlazu iz crkve. Od srca hvala u ime potrebitih!
* Prošli četvrtak, 8. listopada u 19:30 započeo je ovogodišnji katekumenat, pa još jednom pozivamo sve koji žele primiti sakramente kršćanske inicijacije da se pridruže.
* Svakodnevno nastavljamo listopadske pobožnosti u 17:55.
U iduću subotu 17. listopada u 10 sati, bit će slavlje Prve svete pričesti za djecu Osnovne škole Većeslava Holjevca. Pozivamo sve prvopričesnike na susret priprave u utorak u 15 sati, te na prvu svetu ispovijed u petak u 17 sati.
Podsjećamo da na prvopričesničkom slavlju uz prvopričesnike, mogu sudjelovati samo roditelji, braća i sestre te krsni kumovi.
* Iduća je nedjelja posvećena misijama, pa ćemo moliti za misionare i misije, o tome razmišljati te skupljati priloge za pomoć djelovanju naših misionara, poglavito u Peruu.
* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, kalendare, knjige i nabožne predmete. Preporučamo novi Glas Koncila, Živo Vrelo i Naša ognjišta.