10. lipnja 2018.

10. lipnja 2018.
X. NEDJELJA KROZ GODINU
sv. Dijana d’Andalo, dominikanka

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
11. Ponedjeljak: sv. Barnaba, apostol
12. Utorak: sv. Ivan Fakundo, augustinac
13. Srijeda: sv. Antun Padovanski, franjevac
14. Četvrtak: sv. Elizej, prorok
15. Petak: sv. Vid, laik, mučenik
16. Subota: sv. Aurelijan, biskup
17. Nedjelja: XI. KROZ GODINU – sv. Albert Chmielowski, franj. trećor.

 Druga je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti preporučamo potrebe našeg Karitasa. Svoj prilog možete predati volonterima kod izlaza iz crkve. Od srca vam hvala!

 Dok danas zahvaljujemo dobrom Bogu za sva dobročinstva primljena tijekom protekle školske godine, zahvaljujemo i svim učenicima, roditeljima, nastavnicima, profesorima i vjeroučiteljima na suradnji i povjerenju koje iskazujete nama, vašim svećenicima. Podsjećamo djecu da su i tijekom ljetnih mjeseci redovite svete mise na kojima treba nedjeljom i blagdanom sudjelovati.

 Večeras započinjemo trodnevnu pripravu za blagdan Sv. Antuna Padovanskog. U 18 sati molimo krunicu sv. Antuna, a potom slijedi sveta misa.

 U srijedu na blagdan sv. Antuna – sveca svega svijeta svete su mise po blagdanskom rasporedu i to u 7, 10, te 18:30 sati. Večernju ćemo misu slaviti svečanije, uz blagoslov djece i ljiljana. Svi imamo svoje potrebe, a sveti nas Antun rado zagovara, dođimo i zajedno molimo, a osobito na večernju misu dovedite djecu.

 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa. U novom broju Glasa Koncila možete pročitati: Kako i u što vjeruju hrvatski izbornici i nogometaši i Koliko su hrana i proizvodi koji stižu u Hrvatsku zdravstveno ispravni

 Čestitamo danas svim jučer novozaređenim svećenicima među kojima su i naša franjevačka braća zajedno s našim dojučerašnjim đakonom fra Vedranom. Preporučamo sve mladomisnike u vaše molitve. Neka im Gospodin podari mir i ustrajnost na započetom putu.