1. veljače 2015


IV. NEDJELJA KROZ GODINU
Sv. Veridijana de Castelfiorentino, franjevačka trećoredica
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
02. Ponedjeljak: Prikazanje Gospodinovo u hramu – SVIJEĆNICA
03. Utorak: sv. Blaž, biskup i mučenik
04. Srijeda: sv. Josip Leoniški, franjevac kapucin
05. Četvrtak: sv. Agata, djevica i mučenica
06. Petak: sv. Petar Krstitelj, Pavao Miki i drugovi japanski mučenici
07. Subota: sv. Koleta iz Corbie, klarisa
08. Nedjelja: V. KROZ GODINU – sv. Jeronim Emilijani, redovnik

Danas je prva nedjelja u mjesecu. Vašoj dobroti preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove u kojima se odgajaju budući svećenici i braća. Svoj prilog možete staviti u škrabicu s natpisom za školovanje budućih franjevaca. Od srca vam zahvaljujemo na svakom daru.

Sutra na Prikazanje Gospodinovo ili Svijećnicu, blagoslov svijeća će biti uz sve svete mise koje se slave po blagdanskom rasporedu u 7, 10 te 18:30 sati.

U utorak se spominjemo svetoga Blaža, biskupa i mučenika. Prema običaju Crkve, nakon svete mise moći ćete pristupiti svećeniku na blagoslov grla.

Ovaj tjedan, u utorak i srijedu se prema rasporedu nastavljaju vjeronaučni susreti prvopričesnika i krizmanika.

Ovaj je petak prvi u mjesecu, prilika za svetu ispovijed bit će od 17:30 sati. Pobožnost Presvetom Srcu Isusovu je prije početka večernje mise.

U subotu Molitveni vijenac Kraljice obitelji ima svoj redoviti mjesečni susret, pa će nakon večernje mise biti euharistijsko klanjanje za obitelji. Dođite!

Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa, duhovne knjige i nabožne predmete. Kupnjom na našem kiosku pomažete održavanje naše crkve.