1. siječnja 2017.

1. siječnja 2017.

SVETA MARIJA BOGORODICA

 

Tijekom idućeg tjedna slavimo:

02. Ponedjeljak: sv. Bazilije Veliki i Grgur Nazijanski, biskupi i crkveni

naučitelji

03. Utorak: Presveto Ime Isusovo

04. Srijeda: sv. Anđela Folinjska, franjevačka trećoredica

05. Četvrtak: sv. Sinkletika, monahinja

06. Petak: BOGOJAVLJENJE – SVETA TRI KRALJA

07. Subota: sv. Karlo Secijski, franjevac

08. Nedjelja: KRŠTENJE GOSPODINOVO – Gospa od brze pomoći

 

 Prva je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše odgojne ustanove. Svoj prilog možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve. Od srca hvala!

 

 U četvrtak, na uočnicu Bogojavljenja, uz večernju će svetu misu biti blagoslov vode i zajednički blagoslov obitelji.

 

 U petak, na Bogojavljenje svete su mise po nedjeljnom rasporedu u 8, 9, 10, 11:30 te 18:30 sati. Nakon večernje mise naši će crkveni zborovi u Župnoj dvorani održati za nas božićni koncert. Sve vas pozivamo na radosno sudjelovanje i zajedničko druženje nakon koncerta.

 

 Do četvrtka postoji prilika za blagoslov obitelji, pa koji želite, još uvijek možete na našem kiosku ispuniti prijavnicu i tako nas pozvati u svoj dom.

 

 U subotu Molitveni vijenac Kraljice obitelji ima svoj susret, a nakon večernje svete mise vas poziva na klanjanje za naše obitelji. Dođite!

 

 U nedjelju je 8. u mjesecu, pa će prije večernje svete mise u holu, pred likom BDM Blagoslovljene biti pobožnost i molitva za sve koji žele, a iz nekog razloga ne mogu imati djece.

 

 Još ovaj tjedan traje božićno vrijeme, pa vas pozivamo da češće i tijekom tjedna dođete u crkvu kako bismo radosno zajedno pjevali božićne pjesme i slavili novorođenoga Kralja.

 

 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska.