Primanja u Frami Siget

tauMir i dobro!

Još uvijek u obećanjskom raspoloženju , došao je i taj dan. Dana kada smo Marija, moja nova sestra, i ja primljeni u bratstvo Frame. Oboje nas izreklo je svoje „Evo me“ našem Gospodinu pred svojim bratstvom. Rekli smo da ćemo pripremajući se za obećanja u bratstvu nastojati živjeti svoju vjeru po uzoru na sv. Franju crpeći snagu iz euharistije i molitve, te da će nam na tome putu pomagati naša braća i sestre.

Za mene je ovaj događaj uistinu bio radostan trenutak. Iako sam od početka imao želju postati dio Frame , na tome putu je bilo također raznih pitanja i sumnji, od toga „Mogu li ja to?“, „Je li to za mene?“ , „Treba li mi sve to u životu ?“ . Hvala Bogu, dobro je završilo.

Ovih nekoliko mjeseci koje sam proveo na Frami mogu reći da sam produbio svoju vjeru, bolje upoznao svoju braću i sestre te postao sretnija i zadovoljnija osoba. Naravno, tu ima još puno mjesta za napredak. Ovim putem samo  želim  poručiti svima onima koji možda imaju želju doći vidjeti kako je to na Frami ili imaju nekoga od svojih da bi možda došli: „Probajte, ne možete ništa izgubiti“.

Puno Božjeg blagoslova!