8. veljače 2015.

V. NEDJELJA KROZ GODINU
– Sv. Jeronim Emilijani, redovnik –

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
09. Ponedjeljak: Sv. Skolastika, redovnica
10. Utorak: Bl. Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, mučenik
11. Srijeda: Gospa Lurdska
12. Četvrtak: sv. Eulalija, djevica i mučenica
13. Petak: sv. Katarina Ricci, redovnica
14. Subota: sv. Valentin, svećenik i mučenik
15. Iduća je nedjelja VI. KROZ GODINU – sv. Kludije Colombierre, isusovac

Druga je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo potrebe naših siromaha. Svoj prilog za potrebe Karitasa možete predati volonterima na izlazu iz crkve. Od srca hvala u ime potrebnih.

U utorak se spominjemo bl. Alojzija Stepinca. Ova je godina na osobit način posvećena pripravi za proslavu njegova proglašenja svetim. Pozivamo vas toga dana na svetu misu i najavljujemo da će ove korizme u svim župama nadbiskupije, pa tako i našoj, jedan dan boraviti relikvije našega blaženika.

U srijedu se spominjemo Gospe Lurdske. To je i međunarodni Dan bolesnika, pa ćemo svečanije proslaviti večernju svetu misu moleći za sve bolesnike.

U subotu u 11:30 u Kinu studentskog centra u Savskoj ulici, održat će se humanitarni koncert dječjih zborova. Prihod je namijenjen za Kuću sv. Josipa za djecu i mlade bez odgovarajuće obiteljske skrbi, koju vode sestre karmelićanke u Hrvatskom Leskovcu. Donacijska ulaznica od 30,00 kn moći će se kupiti na dan koncerta. Od srca preporučamo!

U iduću nedjelju Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u Krašić, pa se svi koji želite možete pridružiti. Više informacija možete vidjeti na oglasnim pločama.

Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa, knjige, nabožne predmete i sl.