8. siječnja 2016.

 
KRŠTENJE GOSPODINOVO
Gospa od brze pomoći
 
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
09. Ponedjeljak: sv. Julijan i Bazilisa, supružnici, mučenici
10. Utorak: sv. Agaton, papa
11. Srijeda: sv. Teodozije, pustinjak
13. Četvrtak: sv. Ernest, mučenik
15. Petak: sv. Hilarije, biskup i crkveni naučitelj
14. Subota: sv. Feliks iz Nole, mučenik
15. Nedjelja: II. KROZ GODINU – sv. Pavao Pustinjak, monah
 
 
 Današnjim danom završava božićno vrijeme. Zahvaljujemo vam na lijepom prijemu prilikom blagoslova obitelji. Bilo je lijepo susresti vas u vašim domovima, razmijeniti nekoliko riječi i zajedno se pomoliti. Jednako je tako bilo lijepo i na zajedničkom blagoslovu ovdje u crkvi. Hvala na svim vašim darovima koji će biti upotrijebljeni za pokrivanje naših godišnjih zaduženja prema biskupiji i provinciji. Ostajemo u molitvi za vas i vaše, da blagoslov koji ste primili ostane na vama. Ukoliko još netko želi naknadno primiti blagoslov, možete se prijaviti na našem kiosku u prizemlju.
 
 Druga je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti preporučamo potrebe našeg Karitasa. Svoj prilog možete predati prilikom izlaza iz crkve, gdje vas čekaju karitasovi volonteri.
 
 Prošle je godine za potrebe Karitasa prikupljeno u crkvi i od prodaje kolača ukupno 91.472,00 kune. Za uskrsne i božićne pakete, pomoć školskoj djeci, jednokratne novčane pomoći i jedan slučaj teške operacije u inozemstvu utrošeno je ukupno 104.247,00 kn. Razlika od 12.775,00 kn podmirena je iz samostanske blagajne. U ime potrebnih, od srca hvala na sudjelovanju u svim akcijama i na podršci koju pružate djelovanju našeg Karitasa!
 
 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska.