7. srpnja 2024.

XIV. NEDJELJA KROZ GODINU

* Prva je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove, svoj prilog možete staviti u označenu škrabicu kod izlaza iz crkve. Od srca hvala!

* Sutra je osmi u mjesecu, pa vas pozivamo na pobožnost BD Mariji blagoslovljenoj, našoj Gospi trudnici koju svaki mjesec molimo za one koji žele imati djece, a to iz nekog razloga ne mogu. Pobožnost započinje u 17:55 u holu pred Gospinim likom.

* Kako smo najavili, tijekom srpnja i kolovoza, župni ured ureduje od utorka do petka od 19 sati. Za prijave sprovoda ponedjeljkom i subotom obratite se svećeniku nakon večernje svete mise.

* Od srca zahvaljujemo za svu pomoć koju uvijek pružate nama i našoj braći, kako za naše odgojne ustanove, tako i za naše u potresu stradale crkve. Preporučamo se i dalje vašoj dobroti i ljubavi.

* Ovaj tjedan na zasjedanju uprave naše Provincije, naši su poglavari donijeli odluke o premještajima i novim službama naše braće. Iz našeg samostana odlazi fra Ivan Nikolić u Kloštar Ivanić i fra Žarko Broz u Osijek. U naš samostan i župu dolazi fra David Vrbanec, ovogodišnji mladomisnik, kao novi župni vikar. Fra Ivanu i fra Žarku zahvaljujemo na svakoj žrtvi i dobrom djelu kroz ove godine te ih preporučamo u vaše molitve, a fra Davidu želimo dobrodošlicu i molimo za snagu i mir u njegovu djelovanju.

* Na našem kiosku možete nabaviti novi Glas Koncila.