6. siječnja 2019.

BOGOJAVLJENJE – SVETA TRI KRALJA

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
07. Ponedjeljak: sv. Karlo Secijski
08. Utorak: sv. Severin
09. Srijeda: sv. Julijan i Bazilisa
10. Četvrtak: sv. Agaton
11. Petak: sv. Teodozije
12. Subota: sv. Bernard iz Corleonea
13. Iduća je nedjelja: BLAGDAN KRŠTENJA GOSPODINOVA

* Prva je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše odgojne ustanove, svoj prilog možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve. Hvala od srca!

* Danas nakon večernje mise naši će zborovi: Župni zbor, Zbor mladih “Nadanja”, Band “Tobija” i dječji zbor “Križići” održati božićni koncert. Sve vas pozivamo na radosno sudjelovanje i zajedničko druženje.

* Zahvaljujemo vam na lijepom prijemu prilikom blagoslova obitelji. Bilo je lijepo susresti vas u vašim domovima, razmijeniti nekoliko riječi i zajedno se pomoliti. Jednako je tako bilo lijepo i na zajedničkom blagoslovu ovdje u crkvi. Hvala na svim vašim darovima koji će biti upotrijebljeni za pokrivanje naših godišnjih zaduženja prema Nadbiskupiji i Provinciji. Ostajemo u molitvi za vas i vaše, da blagoslov koji ste primili ostane na vama. Ukoliko još netko želi naknadno primiti blagoslov, možete se prijaviti na našem kiosku u prizemlju.

* U utorak u 17:55 u holu naše crkve bit pobožnost svetoj Mariji blagoslovljenoj, kod koje molimo za sve one koji žele imati djecu, a to iz nekog razloga ne mogu postići.

* Još ovaj tjedan traje božićno vrijeme, pa vas pozivamo da češće i tijekom tjedna dođete u crkvu kako bismo radosno zajedno pjevali božićne pjesme i slavili novorođenoga Kralja.

* Na našem kiosku se možete poslužiti novim brojevima tiska.
U novome broju Glasa Koncila pročitajte govor kardinala Bozanića o njegovanju katoličkoga identiteta u obrazovanju; intervju s odvjetnicom generala Praljka na Haškome sudu Nikom Pinter te što je ključno da bi 2019. godina bila bolja.