6. ožujka 2023.

5. ožujka 2023.

II. KORIZMENA NEDJELJA

sv. Ivan Josip od Križa

Tijekom idućeg tjedna slavimo:

06.Ponedjeljak: sv. Cirijak, đakon i mučenik

07. Utorak: sv. Perpetua i Felicita, mučenice

08. Srijeda: sv. Ivan od Boga, redovnik

09. Četvrtak: sv. Franciska Rimska, udovica

10. Petak: sv. Četrdeset mučenika

11. Subota: sv. Konstantin, kralj, mučenik

12. Iduća je nedjelja III. KORIZMENA, sv. Serafina, laikinja, patnica

* Prva je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove. Svoj dar možete staviti u škrabicu kod izlaza iz Crkve. Od srca hvala!

*Utorkom u 19:30 održava se u prostoriji Frame kateheza za mlade i odrasle. Voditelj je fra Daniel Patafta i svi ste dobro došli.

* U srijedu je osmi u mjesecu, pa ćemo u holu naše crkve moliti krunicu i litanije za sve koji žele imati djecu, a to im iz nekog razloga nije moguće.

*Četvrtkom od 20 sati održavaju se susreti Franjevačke mladeži. Pozivamo mlade koji žele sudjelovati.

*U petak od 18:30 u našoj će se crkvi održati mjesečna duhovna obnova za mlade. Nakon svete mise uslijedit će kateheza, euharistijsko klanjanje i druženje.

*Pobožnost križnoga puta u našoj je crkvi petkom i nedjeljom od 18 sati.

*Tjedan koji je pred nama posvećen je solidarnosti s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini, pa ćemo u tu svrhu u iduću nedjelju prikupljati priloge.

*Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u sv. Josipu Karlovac. Više možete vidjeti na oglasnim pločama.

*Budući da je dosadašnjim članovima župnog Caritasa istekao mandat, molimo one koji žele volontirati i na taj način pomagati potrebnima da se u uredovno vrijeme ili kad im je zgodno jave fra Robertu.

* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, duhovne knjige i nabožne predmete. Osobito preporučamo novi Glas Koncila.