5. listopada 2014.

XXVII. NEDJELJA KROZ GODINU
Sv. Placid i Mavro, učenici sv. Benedikta

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
06. Ponedjeljak: Sv. Bruno, utemeljitelj kartuzijanaca
07. Utorak: Kraljica Svete Krunice
08. Srijeda: sv. Šimun Bogonosac
09. Četvrtak: sv. Dionizije Pariški, misionar, mučenik
10. Petak: sv. Danijel i drugovi mučenici, franjevci
11. Subota: sv. Ivan XXIII., papa
12. Nedjelja: XXVIII. KROZ GODINU – sv. Serafin, franjevac kapucin

 • Prva je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove. Svoj prilog možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve. Od srca hvala!
 • U srijedu će nakon večernje mise biti euharistijsko klanjanje za članove Molitvenog vijenca Kraljice obitelji, sve vas pozivamo da nam se pridružite.
 • Pozivamo vas na sudjelovanje u listopadskim pobožnostima, svakoga dana u 18 sati molimo krunicu s pjevanim otajstvima, potom slijedi listopadska Molitva sv. Josipu i sveta misa.
 • Najavljujemo početak župnog vjeronauka po slijedećem rasporedu:
  prvopričesnici u četvrtak 9. listopada u 9 i u 15 sati,
  krizmanici u srijedu 8. listopada u 9 i u 15 sati
  katekumeni – odrasli koji se spremaju za krštenje i druge sakramente u srijedu 8. listopada u 19.30.
 • Naši zborovi traže nove članove, osobito muške, iako su dobro došli i ženski glasovi. Ako osjećate da vas Bog poziva da ga pjesmom slavite, nakon svete mise se javite voditeljima naših zborova.
 • Čestitamo danas našim Framašima koji su dali ili obnovili svoja obećanja evanđeoskog života u bratstvu Franjevačke mladeži. Molimo za naše mlade i podržimo ih u svim njihovim dobrim nastojanjima. Jednako tako čestitamo 20. rođendan bratstvu Frame, kao i bratstvu Franjevačkog svjetovnog reda u našoj župi. Neka ova obljetnica bude poticaj i drugima da se na ovaj način pridruže našoj franjevačkoj obitelji.
 • Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve katoličkog tiska, kalendare za iduću godinu, nabožne predmete i knjige duhovnog sadržaja.