4. ožujka 2018.

III. KORIZMENA NEDJELJA

sv. Kazimir, kraljević
 
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
05. Ponedjeljak: sv. Ivan Josip od Križa, franjevac
06. Utorak: sv. Cirijak, đakon i mučenik
07. Srijeda: sv. Perpetua i Felicita, mučenice
08. Četvrtak: sv. Ivan od Boga, redovnik
09. Petak: sv. Franciska Rimska, redovnica, karitativka
10. Subota: sv. Četrdeset mučenika
11. Iduća je nedjelja IV. KORIZMENA – Konstantin, kralj i mučenik
 
 Prošli je tjedan prema odluci hrvatskih biskupa bio posvećen solidarnosti i zajedništvu s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini. Svoj prilog za pomoć bosanskohercegovačkim katolicima možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve, na čemu od srca zahvaljujemo.
 
 Buduće da nam je obavijest o Križnom putu za djecu i roditelje stigla tek u petak, ove godine nećemo na njoj sudjelovati. Oni koji žele, mogu poći u vlastitoj organizaciji.
 
 U srijedu nakon večernje svete mise, Molitveni vijenac kraljice obitelji poziva na klanjanje i molitvu za naše obitelji. Dođite.
 
 U četvrtak je osmi u mjesecu, pa ćemo u 18 sati u prizemlju naše crkve imati pobožnost i molitvu Sv. Mariji blagoslovljenoj – Gospi trudnici, za sve koji žele imati djece, a to ne mogu, kao i za sve trudnice, bračne parove i mlade obitelji. Dođite.
 
 U iduću će nedjelju volonteri našega Caritasa prodavati kolače u korist siromašnijih članova naše župe. Kako je svake godine sve teže prikupiti kolače, molimo sve vas koji možete i želite darovati kolače u ovu svrhu, da ih donesete u prostoriju Franjevačkog svjetovnog reda u subotu od 17 sati. Svima od srca hvala na velikodušnom sudjelovanju!
 
 U našoj je crkvi tijekom korizme pobožnost Križnoga puta petkom i nedjeljom u 18 sati.
 
 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, duhovne knjige i nabožne predmete.