3. travnja 2022.

3. travnja 2022.

V. KORIZMENA NEDJELJA – GLUHA

sv. Rikard, biskup

Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:

04. Ponedjeljak: sv. Izidor Seviljski, biskup i crkveni naučitelj

05. Utorak: sv. Vinko Ferrerski, dominikanac

06. Srijeda: sv. Celestin I., papa

07. Četvrtak: sv. Ivan Krstitelj de la Salle, redovnik, učitelj

08. Petak: sv. Dionizije Korintski, biskup

09. Subota: sv. Marija Kleofina, blagovijesnica uskrsnuća

10. Iduća je Nedjelja Muke GNIK – CVJETNICAsv. Mihael de Sanctis, redovnik

* U iduću nedjelju je Cvjetnica, pa će uz sve mise biti i blagoslov maslinovih grančica koje ćete moći uzeti na ulazu u crkvu, uz vaš dragovoljni prilog za potrebe našeg župnog Caritasa.

* Pozivamo vas u četvrtak nakon večernje mise na euharistijsko klanjanje, a u petak od 18:00 na pobožnost Križnoga puta.

* Pripravljajući se za svetkovinu Isusova Uskrsnuća, pozivamo vas da pristupite sakramentu ispovijedi. 8. i 9. travnja prilika za ispovijed će biti od 18 do 19 sati. Ispovijed školske djece bit će u subotu 9. travnja u 11 sati. U nedjelju na Cvijetnicu od 7:30 do 12 i od 17 do 19 sati. 11., 12. i 13. travnja od 10 do 12 i od 17 do 19 sati. Na Veliki četvrtak i petak ispovijedat ćemo samo prije podne, a na Veliku subotu neće biti prilike za ispovijed. Molimo da si organizirate vrijeme i ranije se ispovjedite, da ne stvarate prevelike redove, nosite zaštitnu masku te pazite na razmak jedni od drugih. Cijeli raspored možete vidjeti na oglasnim pločama i kod ispovijedaonica.

* Molimo također da nas obavijestite o vašim starijim i nepokretnim članovima obitelj, kako bismo mogli doći u vaš dom i prije Uskrsa ih ispovjediti.

* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska i sve drugo što je ponuđeno, a osobito preporučamo novi Glas koncila.