3. rujna 2017.

XXII. NEDJELJA KROZ GODINU
sv. Grgur Veliki, papa
 
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
04. Ponedjeljak: sv. Ruža Viterbska, franjevačka trećoredica
05. Utorak: bl. Majka Terezija iz Kalkute, redovnica
06. Srijeda: sv. Magnus, redovnik
07. Četvrtak: sv. Marko Križevčanin, svećenik, mučenik
08. Petak: ROĐENJE BDM – MALA GOSPA
09. Subota: sv. Petar Claver, isusovac
10. Nedjelja: XXIII. KROZ GODINU – sv. Nikola Tolentinski, augustinac
 
 Prva je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove. Svoj dar možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve. Hvala!
 
 Od ovoga tjedna Župni ured će uredovati po redovitom radnom vremenu, koje možete vidjeti na oglasnim pločama, kao i na našim mrežnim stranicama.
 
 U četvrtak se spominjemo sv. Marka Križevčanina, čije relikvije su ugrađene u naš oltar. Preporučamo vam toga dana dolazak na svetu misu.
 
 Istoga dana, nakon večernje mise, članovi Molitvenog vijenca Kraljice Obitelji, pozivaju na euharistijsko klanjanje za naše obitelji i sve njihove potrebe. Dođite!
 
 U petak na Malu Gospu su svete mise po blagdanskom rasporedu u 7, 10, te 18:30. Toga je dana u našoj crkvi i molitveni dan za dar roditeljstva onima koji žele, a iz nekog razloga ne mogu imati djecu, pa ćemo u 18 sati u holu, pred našom Gospom trudnicom – Marijom blagoslovljenom moliti krunicu i litanije na tu veliku i važnu nakanu.
 
 U nedjelju naša župa zajedno s drugim župama grada Zagreba hodočasti u Mariju Bistricu. Polazak je u 7 sati. U 9 sati bit će pobožnost Križnog puta, u 11:30 sveta misa koju predvodi gospodin nadbiskup, a u 15 sati oproštaj i povratak kući.
 
 Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve vjerskog tiska, knjige i nabožne predmete.