26. ožujka 2023.

26. ožujka 2023.

V. KORIZMENA NEDJELJA – GLUHA

sv. Montan i Maksima, supružnici

Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:

27. Ponedjeljak: sv. Rupert, redovnik, apostol Bavarske

28. Utorak: sv. Siksto III., papa

29. Srijeda: sv. Bertold, pustinjak

30. Četvrtak: sv. Petar Regalat, franjevac

31. Petak: sv. Gvido iz Pompose, redovnik

01. Subota: sv. Hugo, biskup

02. Iduća je Nedjelja Muke GNIK – CVJETNICAsv. Franjo Paolski, redovnik

* Pozivamo vas u četvrtak nakon večernje mise na euharistijsko klanjanje, a u petak od 18:00 na pobožnost Križnoga puta.

* U iduću nedjelju je Cvjetnica, pa će uz sve mise biti i blagoslov maslinovih grančica koje ćete moći uzeti na ulazu u crkvu, uz vaš dragovoljni prilog za potrebe našeg župnog Caritasa. Kod sv. Misa u 10, 11:30 i 18:30 moći ćemo poslušati pjevani izvještaj o Muci našega Gospodina.

* Pripravljajući se za svetkovinu Isusova Uskrsnuća, pozivamo vas da pristupite sakramentu ispovijedi. 31. ožujka i 1. travnja prilika za ispovijed će biti od 18 do 19 sati. Ispovijed školske djece bit će u subotu 1. travnja u 11 sati. U nedjelju na Cvijetnicu od 7:30 do 12 i od 17 do 19 sati. 3., 4. i 5. travnja od 10 do 12 i od 17 do 19 sati. Na Veliki četvrtak i petak ispovijedat ćemo samo prije podne od 10 do 12, a na Veliku subotu neće biti prilike za ispovijed. Molimo da si organizirate vrijeme i ranije se ispovjedite. Cijeli raspored možete vidjeti na oglasnim pločama i kod ispovijedaonica.

* Molimo također da nas obavijestite o vašim starijim i nepokretnim članovima obitelj, kako bismo mogli doći u vaš dom i prije Uskrsa ih ispovjediti.

*Kako smo već najavili, do konca korizme prikupljamo vaše priloge za stradale u potresu u Turskoj i Siriji.

* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska i sve drugo što je ponuđeno, a osobito preporučamo novi Glas koncila.