24. travnja 2016

V. VAZMENA NEDJELJA
Sv. Fidel Sigmaringenski, franjevac kapucin, mučenik
Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:
25. Ponedjeljak: sv. Marko Evanđelist
26. Utorak: sv. Jakov Zadarski, franjevac
27. Srijeda: sv. Ozana Kotorska, dominikanka
28. Četvrtak: sv. Ljudevit Marija Grinjon de Monfort, svećenik
29. Petak: sv. Katarina Sijenska, dominikanka
30. Subota: sv. Pijo V., papa
01. Iduća je nedjelja VI. VAZMENA – sv. Josip Radnik
 Kako smo najavili prošle nedjelje, danas skupljamo vaše dragovoljne priloge za Crkvu u nama prijateljskoj zemlji Ukrajini. Svaki dar je od srca i dobro je došao. Hvala!
 U iduću nedjelju u 11:30 u našoj će župi biti slavlje svete potvrde kojoj će pristupiti 81 kandidat. Krizmeno slavlje predvodi msgr. Ivan Miklenić. Preporučamo u molitve naše krizmanike, kako bi primivši puninu Duha Svetoga u buduće dosljedno živjeli svoju vjeru.
 Ova je srijeda posljednja u mjesecu ožujku, pa će toga dana Pokret krunice za obraćenje i mir imati svoj susret od 18 sati. Redovita sveta misa toga dana samo je u 7 sati ujutro, a župni ured toga dana neće uredovati.
 U četvrtak u 19:30 u Župnoj će dvorani biti susret roditelja prvopričesnika. Molimo sve roditelje da se odazovu.
 U subotu u 11 sati bit će ispovijed krizmanika, njihovih roditelja i kumova. Pozivamo osobito roditelje i kumove da se ispovjede.
 U subotu u 18 sati započinjemo Svibanjske pobožnosti, pa vas pozivamo na zajedništvo u molitvi. Bilo bi lijepo da i u našoj župi obnovimo radosno i raspjevano slavljenje ovih pobožnosti i da zaista s povjerenjem u ove dane dolazimo k Mariji. Dođite i sve svoje ponesite sa sobom sve svoje molbe i potrebe.
 Glasački listić za izbor članova Župnog pastoralnog vijeća možete uzeti na kiosku. Molimo zaokružite deset imena kandidata i vratite listić na kiosk. Hvala na suradnji!
 Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve tiska. Osobito preporučamo najnoviji broj Glasa Koncila.