20. studenoga 2016.

ISUS KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA
sv. Edmund, kralj i mučenik
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
21. Ponedjeljak: Prikazanje BDM
22. Utorak: sv. Cecilija, djevica i mučenica
23. Srijeda: sv. Klement Rimski, papa
24. Četvrtak: sv. Andrija Dung-Lac i drugovi vijetnamski mučenici
25. Petak: sv. Katarina Aleksandrijska, djevica i mučenica
26. Subota: sv. Leonardo Portomauricijski, franjevac
27. Nedjelja: I. NEDJELJA DOŠAŠĆA – sv. Franjo Antun Fasani, franjevac
 
 Čestitamo danas našim sestrama franjevkama Krista Kralja dan njihove družbe i preporučamo sestre u molitve za dobro zdravlje i redovnički duh te nova i oduševljenja zvanja.
 
 Sutra u 20:00 sati u Župnoj dvorani započinje Zaručnički tečaj, kojega su dužni pohađati svi zaručnici koji u skoro vrijeme kane sklopiti ženidbu.
 
 U utorak je blagdan svete Cecilije, pa svim pjevačima, orguljašima i ostalim glazbenicima naše crkve od srca čestitamo blagdan njihove zaštitnice.
  
 Kako smo najavili u našoj je župi danas prisutna obitelj Rogar, koja prodajom majica prikuplja priloge za rahabilitaciju šesnaestogodišnje Nike koja boluje od cerebralne paralize.
 
 Udruga U ime obitelji prikuplja potpise za europsku građansku inicijativu Mama, Tata & Djeca kojom se želi na razini Europske unije zaštititi brak kao zajednicu muškarca i žene. Svoj potpis možete dati na izlazu iz crkve.
 
 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa, kalendare te božićne čestitke, nabožne predmete i adventske svijeće i drugo.