20. rujna 2020.

  1. XXV. NEDJELJA KROZ GODINU
   sv. Andrija Kim, Pavao Chong i drugovi korejski mučenici
   Tijekom idućeg tjedna slavimo:
   21. Ponedjeljak: sv. Matej, apostol i evanđelist
   22. Utorak: sv. Mauricije, vojnik, mučenik
   23. Srijeda: sv. Pijo iz Pietrelcine, franjevac kapucin
   24. Četvrtak: sv. Pacifik iz San Severina, franjevac
   25. Petak: sv. Nikola von Flüe, pustinjak
   26. Subota: sv. Kuzma i Damjan, liječnici, mučenici
   27. Nedjelja: XXVI. KROZ GODINU – sv. Vinko Paulski, svećenik
   * Danas prikupljamo vaše darove za potrebe našeg Caritasa. Svoj prilog možete predati volonterima kod izlaza iz crkve. Od srca Hvala!
   * Sutra u 20 sati u Velikoj dvorani u prizemlju započinje Zaručnički tečaj. Pozivamo na sudjelovanje sve koji u skoro vrijeme kane sklopiti kršćansku ženidbu.
   * U srijedu u 19:30 će ovdje u crkvi biti roditeljski sastanak za naše ovogodišnje prvopričesnike koji će prvoj pričesti pristupiti u listopadu. Molimo sve roditelje da se odazovu, kako bismo uspjeli slavlje organizirati na vrijeme i u skladu s preporukama Stožera.
   * Podsjećamo da će slavlje svete potvrde biti 4. listopada u 12 sati. Susret krizmanika je danas u 13 sati.
   * Priprava odraslih za primanje sakramenata kršćanske inicijacije započinje u četvrtak 8. listopada u 19:30. I dalje pozivamo sve zainteresirane da se u uredovno vrijeme župnog ureda, dođu upisati. Oni koji su već kršteni, a žele primiti sakramente potvrde i euharistije trebaju priložiti Potvrdu o krštenju.
   * Svim učenicima, roditeljima, nastavnicima i profesorima, kao i drugim školskim djelatnicima želimo sretan i blagoslovljen početak nove školske godine.
   * Ovim putem vas obavještavamo da je naš župljanin mladi gospodin HRVOJE MALTARIĆ nakon pet godina svećeničke formacije u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu, na svom putu prema prezbiteratu došao do trenutka pristupanja redu đakonata.
   Sukladno crkvenim propisima pozivamo svakoga kome bi utemeljeno bilo poznato da postoji neka zapreka da gospodin Hrvoje Maltarić pristupi redu đakonata da o tome uz obrazloženje, najkasnije do 23. rujna obavijesti osobno župnika fra Roberta Perišića.
   * Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska, osobito preporučamo najnoviji Glas Koncila i Kanu.