19. listopada 2014.

XXIX. NEDJELJA KROZ GODINU

Sv. Petar Alkantarski, franjevac

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
Ponedjeljak: Sv. Vendelin, pustinjak
Utorak: sv. Uršula, mučenica
Srijeda: sv. Ivan Pavao II., papa
Četvrtak: sv. Ivan Kapistranski, franjevac
Petak: sv. Antun Marija Claret, utemeljitelj
Subota: sv. Krizant i Darija, supružnici, mučenici
Nedjelja: XXX. KROZ GODINU – sv. Dimitrije Srijemski, đakon, mučenik
Prigodom današnje misijske nedjelje, skupljamo vaše dragovoljne priloge za život i rad katoličkih misija u Peruu. Svoj dar na kojem od srca zahvaljujemo možete staviti u škrabicu kod izlaza iz crkve.

  • Danas u našoj župi gostuje Terapijska zajednica “Moji dani” iz Đurmanca, koja se bavi prevencijom i liječenjem ovisnosti. Oni će vam se predstaviti u našoj kapelici u prizemlju, pa koji želite, možete ih svojom prisutnošću podržati. Jednako tako, na njihovom štandu možete kupiti predmete koje sami izrađuju i na taj način pomoći djelovanju udruge.
  • Sutra u 20 sati započinje Tečaj priprave za brak. Svi zaručnici koji u skoro vrijeme kane sklopiti kršćansku ženidbu dužni su sudjelovati na Tečaju.
  • U utorak u 19:30 održat će se prva ovogodišnja Biblijska tribina na temu: “Sakramenti – otajstvo susreta” Voditeljica je dr. Biserka Baćani, a više informacija možete vidjeti na oglasnim pločama. Sve vas od srca pozivamo!
  • Ukoliko ima još odraslih koji bi se htjeli pridružiti zajednici Katoličke Crkve primajući krštenje i ostale sakramente kršćanske inicijacije, mogu se još u srijedu u 19.30 priključiti zajednici katekumena.
  • I dalje pozivamo one koji se žele pridružiti našim zborovima da se nakon svete mise jave voditeljima. Hvala na vašem odzivu!
  • Jednako tako pozivamo i sve mlade koji se žele pridružiti Franjevačkoj mladeži, neka se jave fra Sandru ili jednostavno dođu na susret ponedjeljkom i petkom u 20 sati.
  • Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve katoličkog tiska, kalendare za iduću godinu, nabožne predmete i knjige duhovnog sadržaja.