18. rujna 2016.

XXV. NEDJELJA KROZ GODINU
sv. Josip Kupertinski, franjevac
 
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
19. Ponedjeljak: sv. Januarije, biskup i mučenik
20. Utorak: sv. Andrija Kim i drugovi, korejski mučenici
21. Srijeda: sv. Matej, apostol i evanđelist
22. Četvrtak: sv. Mauricije, vojnik, mučenik
23. Petak: sv. Pijo iz Pietrelcine, franjevac kapucin
24. Subota: sv. Pacifik iz San Severina, franjevac
25. Nedjelja: XXVI. KROZ GODINU – sv. Nikola von Flüe, pustinjak
 
 Sutra u 20 sati u Župnoj dvorani započinje Tečaj priprave za brak na koji pozivamo sve zaručnike koji u skoro vrijeme namjeravaju sklopiti ženidbu.
 
 U nedjelju u 9 sati slavit ćemo svetu Misu zaziva Duha svetoga za početak nove školske i vjeronaučne godine. Pozivamo sve učenike, nastavnike i profesore da nam se pridruže.
 
 U subotu su jesenske kvatre, dan kada cijela katolička Crkva moli i žrtvuje se za svećenička i redovnička zvanja kao i za duhovnu izgradnju naše mladeži. Pozivamo vas i toga dana na osobnu molitvu i svetu misu.
 
 Priprava odraslih za primanje sakramenata kršćanske inicijacije započinje 11. listopada u 19:30 i trajat će tijekom ove pastoralne godine sve do Uskrsa. Pozivamo sve zainteresirane da se u uredovno vrijeme župnog ureda, svakodnevno osim četvrtka i petka, dođu upisati. Oni koji su već kršteni, a žele primiti sakramente potvrde i euharistije trebaju priložiti Potvrdu o krštenju.
 
 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve katoličkog tiska, kalendare za iduću godinu, kao i dobre knjige kršćanske tematike koje mogu poslužiti vašoj vjerničkoj izgradnji i rastu. Osobito preporučamo najnoviji Glas Koncila.