16. siječnja 2022.

II. NEDJELJA KROZ GODINU

SV. Berard i drugovi franjevački prvomučenici

Tijekom idućeg tjedna slavimo:

17. Ponedjeljak: sv. Antun, pustinjak

18. Utorak: sv. Liberata i Faustina, pustinjakinje

19. Srijeda: sv. Marije mučenik, sv. Eustohija Calafato, klarisa

20. Četvrtak: sv. Fabijan, papa i sv. Sebastijan, vojnik, mučenici

21. Petak: sv. Agneza, mučenica

22. Subota: sv. Vinko, đakon, mučenik

23. Nedjelja: III. KROZ GODINU, sv. Emerencijana, djevica i mučenica

* Sutra započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana, koja traje do idućeg ponedjeljka, pa ćemo svakodnevno uz večernju misu moliti na tu nakanu.

* Pozivamo vas da četvrtkom nakon večernje mise sudjelujete u euharistijskom klanjanju kod kojega i dalje molimo da nas Bog oslobodi od zaraze, potresa i svakog drugo zla.

* Nadamo se smirenju epidemiološke situacije, pa planiramo nastaviti vjeronaučne susrete prvopričesnika 7. veljače, a krizmanika 23. siječnja, po redovitom rasporedu.

*Katekumeni nastavljaju sa svojim susretima u četvrtak u 19:30.

* Ukoliko još uvijek ima onih koji žele primiti blagoslov obitelji u svom domu, ili smo ih slučajno izostavili, mogu se još ovaj tjedan prijaviti na našem kiosku, ili u župnom uredu, te putem maila.

*Pozivamo mlade koji se žele uključiti u djelovanje Franjevačke mladeži da nam se pridruže ponedjeljkom u 20 sati. Više informacija mogu dobiti od našeg đakona fra Ivana.

*Kako vidite, radovi na stepeništu naše crkve su se nastavili, pa i dalje molimo za vašu pomoć. Svoj prilog možete predati osobno, ili uplatiti na naš račun. Sve podatke za uplatu možete vidjeti na oglasnim pločama ili našim mrežnim stranicama. Od srca hvala!

* Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve časopisa. Osobito preporučamo novi broj Glasa Koncila.