12. lipnja 2022.

12. lipnja 2022.

PRESVETO TROJSTVO

sv. Ivan Fakundo, augustinac

Tijekom idućeg tjedna spominjemo se:

13. Ponedjeljak: SV. ANTUN PADOVANSKI, franjevac

14. Utorak: sv. Elizej, prorok

15. Srijeda: sv. Vid, mučenik

16. Četvrtak: PRESVETO TIJELO I KRV KRISTOVA – TIJELOVO

17. Petak: sv. Albert Chmielowski, franjevački trećoredac

18. Subota: sv. Gervazije i Protazije, mučenici

19. Iduća je nedjelja X. KROZ GODINUsv. Romuald, redovnik

* Dok danas zahvaljujemo dobrom Bogu za sva dobročinstva primljena tijekom protekle školske godine, zahvaljujemo i svim učenicima, roditeljima, nastavnicima, profesorima i vjeroučiteljima na suradnji i povjerenju koje iskazujete nama, franjevcima i časnim sestrama. Podsjećamo i djecu i roditelje da su i tijekom ljetnih mjeseci redovite svete mise na kojima treba nedjeljom i blagdanom sudjelovati.

*Druga je nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti preporučamo potrebe našeg župnog Karitasa. Svoj prilog možete predati volonterima kod izlaza iz Crkve.

*Sutra slavimo blagdan sv. Antuna sveca svega svijeta. Svete mise su u 7, 10, te 18:30 sati. Uz večernju misu će po običaju biti blagoslov djece i ljiljana. Svi imamo svoje potrebe, a sveti nas Antun rado zagovara, dođimo i zajedno molimo.

* Sutra u 20 sati ovdje u crkvi započinje Zaručnički tečaj.

* U četvrtak na Tijelovo svete će mise biti po nedjeljnom rasporedu, u 8, 9, 10, 11:30, te 18:30. Zapovijedani je blagdan, pa je dužnost svakog katolika toga dana prisustvovati svetoj misi.

* Kao što vidite, velika vrata naše crkve su ponovno zatvorena. Naime na gornjem platou su se pokazale pukotine kroz koje prokišnjava župni ured. Molimo vaše strpljenje dok se taj dio ponovno sanira i osposobi za upotrebu. Od srca hvala svima koji ste do sada pomogli, a vašu pomoć molimo i nadalje, kako bismo i ove dodatne radove mogli isplatiti.

* Na našem kiosku možete nabaviti najnovije brojeve tiska. Preporučamo najnoviji broj Glasa Koncila.