10. siječnja 2016.

KRŠTENJE GOSPODINOVO
Sv. Agaton, papa
 .
Tijekom idućeg tjedna slavimo:
11. Ponedjeljak: sv. Teodozije, pustinjak
12. Utorak: sv. Ernest, mučenik
13. Srijeda: sv. Hilarije, biskup i crkveni naučitelj
14. Četvrtak: sv. Feliks iz Nole, mučenik
15. Petak: sv. Pavao Pustinjak, monah
16. Subota: sv. Berard i drugovi franjevački prvomučenici
17. Nedjelja: II. KROZ GODINU – sv. Antun Pustinjak, monah
 .
 Današnjim danom završava božićno vrijeme. Zahvaljujemo vam na lijepom prijemu prilikom blagoslova obitelji. Bilo je lijepo susresti vas u vašim domovima, razmijeniti nekoliko riječi i zajedno se pomoliti. Jednako je tako bilo lijepo i na zajedničkom blagoslovu ovdje u crkvi. Hvala na svim vašim darovima koji će biti upotrijebljeni za pokrivanje naših godišnjih zaduženja prema biskupiji i provinciji. Ostajemo u molitvi za vas i vaše, da blagoslov koji ste primili ostane na vama.
 .
 Ovaj tjedan, prema rasporedu nastavlja se vjeronauk za krizmanike.
 .
 Druga nedjelja u mjesecu, pa vašoj dobroti preporučamo potrebe našeg Karitasa. Svoj prilog možete predati prilikom izlaza iz crkve, gdje vas čekaju karitasovi volonteri.
 .
 Prošle je godine za potrebe Karitasa prikupljeno u crkvi i od prodaje kolača ukupno 74.564,00 kune. Za uskrsne i božićne pakete, pomoć školskoj djeci, jednokratne novčane pomoći i u dva slučaja teške operacije u inozemstvu utrošeno je ukupno 111.595,00 kn. Razlika od 37.031,00 kn podmirena je iz samostanske blagajne. U ime potrebnih, od srca hvala na sudjelovanju u svim akcijama i na podršci koju pružate djelovanju našeg Karitasa!
 .
 Na našem kiosku možete nabaviti nove brojeve tiska.